7.3.09

HOR RV i PVO U SPLITU 1988

Iz Orneline arhive...Nadam se da ce se svi clanovi hora obradovati ovoj slici kao i ja i prisjetiti se na nezaboravan nastup u Splitu.

14 comments:

Anonymous said...

Cao Vesnice,
bas mi je drago da si stavila ovu sliku. Cini mi se da smo ovo bili stali da odmorimo negdje u Omisu.
Sto si ti to pokrila rukicom taj svoj nosic? Mora da te nasmijavao taj ljepotan do tebe. Ne sjecam se vise kako se zvao, al se sjecam da je bio jako drag i simpatican decko...
Vidim da su tu Biljana Tasevska, Bilja Romanic i Amela Hajdar.
Kako se zvala ta nasa Slovenka iz klase?

Anonymous said...

Taj lepotan do nje se zove Chuzovic ALmer, poznatiji kao Cuza, 39 klasa.

Vesna S. said...

Vidi ti Nevene kako pamti imena ljepotana. Slazem se sa Ornelom da je Almer bio zaista drag i simpa decko, nije cudo sto se smjeskam na slici.
Slovenka se zvala Mojca a sa njene desne strane je Slavica iz 3. klase. Od pitomaca se jos jedino sjecam imena Edina Mahmutovica ( zadnji red skroz desno). Pomozite mi da se sjetim ostalih imena.
Pregledajuci svoj dnevnik sam zapazila da je slika nastala 9.10.1987 a ne 1988 kako stoji u naslovu, sto objasnjava zasto nema cura iz 4.klase sa nama.

Anonymous said...

Edinovog prezimena sam se pokusavala setiti...dobro reche da nema cura iz moje klase jer ja upravo "prepoznah" jednu :)))

TanjaT said...

Cuzu smo jos zvali i Silja jer je imao majce sa tim likom iz Diznijevih crtaca...secam se tih majica bas dobro, bile su retkost...

Anonymous said...

Ma jel to ovaj dolje skroz lijevo meni pod suknju virio?:))

Vesna S. said...

Ornela, dzaba namjestas kapu, vidis da kapa nikog ne interesuje.

Vesna S. said...

Ovo je pravi zadatak za FBI Nevenu da nam otkrije ime trazenog podvirivaca.

Anonymous said...

ok, ali u medjuvremenu dok ne pronadjem podvirivaca da ti kazem koliko je taj do tebe visok? :))

Anonymous said...

Ne zaboravi broj cipela, Nevens...:)

Meni se cini da je on htio prvo Ameli podvirit pod suknju, ona ga skuzila, smije se i drzi mu glavu;
a on veli "Daj sta das" i iskoristi guzvu dok sam ja kapu namjestala.....:)

Nije ni tvoja suknjica, Vesna bila predaleko od njega....:)

Anonymous said...

Nemoj se dzaba mucit, Nevena, ja cu ti reci kolko je Cuza visok: Vesna i po....:))

Cini mi se da je "Podvirivac" htio prvo Ameli da virne, al ga ona skuzila, smije se i drzi mu glavu, a on ko veli "Daj sta das", pa iskoristi guzvu dok sam ja kapu namjestala...:))

Nije mu ni tvoja suknjica, Vesna bila predaleko...:))

Anonymous said...

Evo prave istine, "podvirivach" uopste nije bio podvirivac kao sto ovde neki interpretiraju njegov polozaj tela na ovo slici...sta je prethodilo tome, Amela mu je htela maknuti kapu sa glave da bi se sto bolje i vise videla a on je jadan to samo htio izbeci, zato se ovako izmakao i nakrivio. Nije lepo sto ovako ruzite lik jednog pripadnika jedne vojne skole..kako vam je i moglo pasti na pamet da je podvirivao...to samo Orneli moze pasti na pamet...

Anonymous said...

Sta bi se to Ameli bolje vidjelo da mu je smakla kapu s glave, Neco?
Zar ne vidis da mu gura glavu, a ne da skida kapu?
Znala sam ja, draga moja, da uvijek mogu racunati na tvoju "podrsku"...:))
Jel ili nije podvirivo, nije mi ni bitno sad kad sam skoro cetrdeset "kukica " nakupila, moj se cilj zavrsio kad sam procitala Vesnin komentar. Slatko sam se tri dana ismijala...:)))))

Nego, zna li iko ista o Ameli? Zadnji sam je put vidjela u Rajlovcu pocetkom 92-ge. Radila je u onom malom objektu preko puta kantine.
Imas li kontakt sa Biljanom R. i T.,Vesna?
Sta nam je sa Mojcom i Slavicom?

Anonymous said...

Mozda si u pravu Ornela, da je ipak podvirivac, tek sad primecujem, ako ne gresim da je doticni u stvari bio neki iskvareni matori akademac, po oznakama na rukavima koje mislim da nasi pitomci srednje skole nemaju. e sad mi nije chudno da je stvarno i mislio podvirivati.
nashi decki iz srednje skole su tada jos bili maltene bebe i garant im tako nesto ne bi palo na pamet. njima su bile bitne kape, dok su akademci vec i mogli da misle na podvirivanje. ovim se moja FBI misija zavrsava jer ja dok nisu ovi iz 38 klase krenuli biti akademci nisam znala ni jednog, chak im se nisam ni javljala u trecoj godini osim kad sam vracala na dobacivanje.

PLAVO VEČE - Connecting People!

Ako želite da pronadjete prijatelje iz Rajlovca ili da Vas neko pronade, potrebno je da se prijavite. Zato je potrebno da istinitim podacima ispunite ovaj obrazac i da ga pošaljete. Ovi podaci nece biti zloupotrebljeni i javno objavljeni! Obavezna polja (*)

Bio/la sam... *
Ime i prezime *
Skola



Klasa
Vod / Odelenje
Grad i Drzava (gde zivim sada) *
Telefon (po zelji)
E-mail *
Poruka
Saznao/la sam za blog...
Ako me neko trazi...