13.4.08

I nebo je plakalo taj dan zbog našeg rastanka.

Martina i ja u  oprostajnom zagrljaju koji je obecavao da cemo se i dalje druziti i pomagati kad nam to ustreba, sto se i obistinilo. Zorica i moja sestra su takodje plakale iako je to lichilo da su samo kapi kishe.
Kizo, istina da nam ova slika sto se tiche frizura nije bas reprezentativna ali je meni draga uspomena i verujem da je ti nemas i da je sada vidis prvi put pa je zato objavljujem.

12 comments:

Nikola Klinac said...

Ova slika je super... Ne vidim baš da na njoj plačete ali je u svakom slučaju puna emocija...

(Neno, ja uvek sve pratim na blogu pa i ispravljam poneku tvoju grešku. Ne zameri što to radim na tvojim postovima bez pitanja...)

Anonymous said...

Ma samo ti slobodno radi, sto god da radis..ja bas i nisam primecivala ( a bogami moram priznati ne znam ni sada na sta mislis, osim mozda da chitash sto napishem pa to i komentarishesh sto mi je drago i nema mesta za izvinjavanje) to do sada dok mi nisi rekao...jedno pitanje imam za tebe...da li je moguce odraditi ovde da kad se ukljucimo odmah nam izbaci nesto kao spisak, poslednjih, bar, dvadeset postova da ne bi morali redom ponovo svaku sliku pregledati i videti da li je neko nesto novo napisao.

Nikola Klinac said...

Treba da preusmeriš da svaka promena na blogu (nov post ili komentar) stigne na tvoj Gmail e-mail. Tako ćeš sve komentare primati kao mail-ove poredjene po vremenu pristizanja. Ako uz to aktiviraš na g-mailu Notification on bi mogao zvučno i vizuelno da te odmah obavesti da je neko nešto objavio na blogu... Na ovaj način sigurno neće ništa da ti promakne. Tako ja sve pregledam...

kiza said...

Neno, bas si me iznenadila s ovom slikom. Ostala sam bez teksta... Svidja mi se momenat koji je uslikan, bez obzira sto je u pitanju rastanak...

nadalina said...

Ima i varijanta u Novim postovima pod opcijom uredi postove da vidis bas tako "sve po spisku" :)(samo ako odaberes gore desno na vrhu "sve")

Anonymous said...

Kizo, znala sam da ce ti biti drago da vidis ovu sliku. Gde si ti Kizulence, nesto te nema.

TanjaT said...

E Nevena ovde ti places....a Marti guta suze...

Anonymous said...

Izgledamo kao dve narikache, koje su se od silnih suza krenule smejati. A frizure kao pokisle kooshke. Ne znam sta mi bi da ovo objavim.

kiza said...

Neno, tu sam! Ako si objavila ovo, sta fali?

Shoma said...

Pregledam neke stare slike sa bloga pa naletih na ovu. Neno znas li gdje je Martina? Koliko se sjecam imala je nekoga u US-u, je li tamo?

Anonymous said...

Martina je u Samoboru, odakle je rodom. U kontaktu sam sa njom. Udata, dvoje dece. Cerka joj je uspeshna klizachica evropskog ranga. I ona se bavi rachunovodstvom. Koliko mi je u znanju od nas sest cimerki,cetiri smo otisle u knjigovodstvo i rachunovodstvo, peta nam je zbrisala u "turiste" :). Jedino za Natku ne znam, samo pretpostavljam, gde je i sta radi.

Shoma said...

Thanks, pozdravi je kad se cujete.

PLAVO VEČE - Connecting People!

Ako želite da pronadjete prijatelje iz Rajlovca ili da Vas neko pronade, potrebno je da se prijavite. Zato je potrebno da istinitim podacima ispunite ovaj obrazac i da ga pošaljete. Ovi podaci nece biti zloupotrebljeni i javno objavljeni! Obavezna polja (*)

Bio/la sam... *
Ime i prezime *
Skola



Klasa
Vod / Odelenje
Grad i Drzava (gde zivim sada) *
Telefon (po zelji)
E-mail *
Poruka
Saznao/la sam za blog...
Ako me neko trazi...