17.1.08

Poznati objekti...

Nisu važne olupine, važne su zgrade... Ne sećam se da li su to bile sobe ili učionoce...

2 comments:

TanjaT said...

Koliko se ja secam ovo iza helihoptera je objekat gde je bila smestena 41a, cesto smo Kiza i ja tuda prolazile vracajuci se sa sportskih terena, kad smo htele da izbegnemo guzvu i nepozeljne susrete...

acakrpa said...

I 41.klasa,u toj sam zgradi proveo neverovatne 4 godine,čuvena 1001 rajlovačka noć.Vidim obe sobe u kojima sam bio.U prvoj godini sam bio na samom ćošku zgrade,to je na ovoj slici levo krilo zgrade,prozori te sobe se jedva naziru,tačno su u ravni sa repnim rotorom ovog helikoptera.U drugoj godini sam bio u sobi do nje,ali nažalost uopšte se ne sećam brojeva tih soba.U trećoj i četvrtoj godini sam bio u sobi 17,na ovoj slici je to desno krilo zgrade koje se vidi samo delimično.Prizemlje,prozori sobe su tačno drugi sa desne strane,tačno iznadkabine ovog dvadesetkeca!Neverovatno!

PLAVO VEČE - Connecting People!

Ako želite da pronadjete prijatelje iz Rajlovca ili da Vas neko pronade, potrebno je da se prijavite. Zato je potrebno da istinitim podacima ispunite ovaj obrazac i da ga pošaljete. Ovi podaci nece biti zloupotrebljeni i javno objavljeni! Obavezna polja (*)

Bio/la sam... *
Ime i prezime *
Skola



Klasa
Vod / Odelenje
Grad i Drzava (gde zivim sada) *
Telefon (po zelji)
E-mail *
Poruka
Saznao/la sam za blog...
Ako me neko trazi...